Cristiano objavio ‘dokaz’: Luka Modrić ipak nije predvodnik pobune protiv Ronalda!

Foto: Instagram

Posljednjih dana u jednom dijelu španjolskih medija, a što su onda prenijeli i hrvatski mediji, pojavila se ”informacija” kako je kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić jedan od glavnih predvodnika pobune protiv najveće zvijezde Reala Crisriana Ronalda.  No, da to ipak nije baš potpuno točno pokazala je fotografija koju je najbolji igrač Europe, Ronaldo, objavio na svom Instagram profilu, Radi se o fotografiji na kojoj su opušteni između ostalih Luka Modrić i Ronaldo kako pokazuju jedan drugome mišiće te se istima hvale, uz široki osmijeh.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ganadores ?

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Malo je vjerojatno, s obzirom na dobro poznati karakter portugalskog nogometaša, da bi Ronaldo objavio na Instagramu fotografiju na kojoj nonšalantno pozira s onima koji protiv njega dižu pobune i najavljuju revolucije. Fotografija s treninga, koju je Cristiano objavio daje ipak neku drugačiju, vjerojatno i realniju, sliku u Realovoj svlačionici. Uostalom, zašto bi se igrači Reala bunili, imaju li razloga? Milimetar su od naslova prvaka Španjolske dok ih isto toliko dijeli do polufinala Lige prvaka nakon pobjede u prvoj utakmici protiv Bayerna u Muenchenu.

Podsjetimo, Zidane je u utakmici protiv Resl Sociedada, koju su kraljevi dobili dosta teško 3:2, odmorio ključne igrače, pa i Ronalda te Modrića, zato je od prve minute zaigrao i priliku dobio drugi hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić.  Na redu je Bayern na Santiago Bernabeu, prednost od 2:1 nije mala prednost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.