Cristiano Ronaldo o najvećem rivalu: ‘Messi i ja nismo prijatelji, ali se jako poštujemo’

Foto: fah

Najbolji nogometaš Europe prošle godine Cristiano Ronaldo u potpunosti je fokusiran na finale Lige prvaka koje se ove subote igra u Cardiffu između Reala i Juventusa. No, bez obzira na završni spektakl sezone Portugalac nerijetko mora odgovarati na novinarska pitanja glede njegovog najvećeg rivala, Lionela Messija. Javna je tajna da između Ronalda i Messija ne vlada idila, međutim, uzajamno poštovanje da.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U razgovoru za Fox Sports Argentina Cristiano Ronaldo je, između ostaloga, govorio i o slavnom Argentincu, zvijezdi Barcelone:

“Volim gledati dobre igrače. A Messi je sjajan! Svakako jedan od tih koje uživam gledati.” Nakon toga Portugalac je dodao:

“I on lijepo govori o meni, jako se poštujemo.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ima puno istine u riječima zvijezde Reala, jasno je da između dva najbolja nogometaša današnjice nema prijateljstva, jasno je da postoji veliki antagonizam, no, isto je tako jasno kako njih dvojica nikad nisu prešli crtu dobrog ukusa kad su govorili jedan o drugome.

“Mediji žele prodati naše rivalstvo, ali ono ne postoji. Imam dobar odnos s Messijem. Nismo prijatelji, ali dijelili smo brojne zajedničke trenutke s raznih dodjela nagrada u zadnjih deset godina”, kazao je najbolji nogometaš Portugala te je zaključio u pomirljivom stilu:

“Jako ga poštujem i ne volim slušati da mi je rival ili neprijatelj. Ali, i to je dio nogometa…”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.