Cristiano Ronaldo nastavlja po svome i kvari Realovu feštu: ‘Moj problem se vuče duže vrijeme, ne želim lagati nije stvar u novcu…’

Foto: fah

Najbolji igrač Reala Cristiano Ronaldo osvojio je sinoć svoju petu Ligu prvaka, iako nije briljirao u finalu protiv Liverpoola (3:1), naime, Dejan Lovren strpao ga je u ”mali džep.”

Foto: fah

Junaci utakmice bili su neki drugi, Bale, Modrić, Marcelo, no, svojim izjavama Ronaldo se potrudio sve ih zasjeniti.  Kako smo već pisali još na travnjaku, u jeku slavlja, Ronaldo je rekao: ”Bilo je jako lijepo igrati za Real”, mnogi su to shvatili kao nagovještaj odlaska.  Inače, Ronaldo je svojevrsni simbol Reala i nisu mu trebale ove riječi dok u Madridu traje slavljenička euforija. Nekorektno je to prema još uvijek suigračima.

Kasnije, pri izlasku sa travnjaka, Ronaldo je nastavio po starom:

“Moj problem vuče se već duže vrijeme. Nije stvar u novcu. Osvojio sam pet Liga prvaka i odavno sam u povijesti, ali…”

Hoće li ostati u Realu nakon svega? Klub je najavio rekonstrukciju i pomlađivanje.

“Ništa ne mogu jamčiti, neću lagati. Neću se skrivati, idućih nekoliko dana obavit ću razgovore koje moram. Nešto će se dogoditi, a idućeg tjedna obožavateljima otkrivam i što.”

Ima li problema s predsjednikom Reala, pitali su novinari Portugalca?

“Pričam s njim i pozdravljam ga jer sam pravi profesionalac. Nemam problema s njim.”

A onda je stiglo i pitanje koje je bilo i djelomična kritika, naime, je li slavlje prava prigoda za takve poruke?

“Slažem se da nije pravo vrijeme, ali moram biti iskren. Ne govorim puno, ali kada nešto kažem, onda to ima težinu. Ne žalim što sam to rekao upravo sada, jer to je trebalo reći”, poručio je Ronaldo. Kaže kako ”ne govori puno…” On?!

Izvor: narod.hr