Cristiano Ronaldo nastavlja po svome i kvari Realovu feštu: ‘Moj problem se vuče duže vrijeme, ne želim lagati nije stvar u novcu…’

Foto: fah

Najbolji igrač Reala Cristiano Ronaldo osvojio je sinoć svoju petu Ligu prvaka, iako nije briljirao u finalu protiv Liverpoola (3:1), naime, Dejan Lovren strpao ga je u ”mali džep.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: fah

Junaci utakmice bili su neki drugi, Bale, Modrić, Marcelo, no, svojim izjavama Ronaldo se potrudio sve ih zasjeniti.  Kako smo već pisali još na travnjaku, u jeku slavlja, Ronaldo je rekao: ”Bilo je jako lijepo igrati za Real”, mnogi su to shvatili kao nagovještaj odlaska.  Inače, Ronaldo je svojevrsni simbol Reala i nisu mu trebale ove riječi dok u Madridu traje slavljenička euforija. Nekorektno je to prema još uvijek suigračima.

Kasnije, pri izlasku sa travnjaka, Ronaldo je nastavio po starom:

“Moj problem vuče se već duže vrijeme. Nije stvar u novcu. Osvojio sam pet Liga prvaka i odavno sam u povijesti, ali…”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hoće li ostati u Realu nakon svega? Klub je najavio rekonstrukciju i pomlađivanje.

“Ništa ne mogu jamčiti, neću lagati. Neću se skrivati, idućih nekoliko dana obavit ću razgovore koje moram. Nešto će se dogoditi, a idućeg tjedna obožavateljima otkrivam i što.”

Ima li problema s predsjednikom Reala, pitali su novinari Portugalca?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Pričam s njim i pozdravljam ga jer sam pravi profesionalac. Nemam problema s njim.”

A onda je stiglo i pitanje koje je bilo i djelomična kritika, naime, je li slavlje prava prigoda za takve poruke?

“Slažem se da nije pravo vrijeme, ali moram biti iskren. Ne govorim puno, ali kada nešto kažem, onda to ima težinu. Ne žalim što sam to rekao upravo sada, jer to je trebalo reći”, poručio je Ronaldo. Kaže kako ”ne govori puno…” On?!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.