Cristiano Ronaldo ostaje u Juventusu: ‘. Prezadovoljni smo i presretni da je on u centru naše momčadi’

Foto: fah

Odmah nakon ispadanja aktualnog europskog prvaka s Europskog prvenstva, reprezentcije Portugala, krenula su nova medijska nagađanja glede statusa Cristiana Ronalda u Juventusu. Bolje rečeno, zasad nije posve jasno ostaje je li ili odlazi Portugalac koji je na Euru zabio pet golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Juventusu je očito dosta medijskih napisa glede Ronalda te su odlučili javno progovoriti o statusu najboljeg igrača Portugala za kojeg se i prije Eura pisalo kako će sigurno napustiti Staru damu, a nakon ispadanja Portugala čak se pojavila informacija da mu neće biti ponuđen novi ugovor.

Danas je, podsjetimo, u torinskom klubu i službeno počela nova era budući da je predstavljena nova garnitura vodećih ljudi kluba. Fabija Paraticija će zamijeniti Federico Cherubini.

Cherubini je odmah govorio o statusu Ronalda za kojeg je jasno rečeno da će ostati u klubu te da će se na pripremama pojaviti kako se i planiralo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ne može se govoriti o Ronaldovom transferu jer nema signala ni s njegove ni sa Juventusove strane. Prezadovoljni smo s Ronaldom, čim se završi njegov zasluženi odmor priključit će se ekipi. Okupljanje je planirano za 14. srpnja bez reprezentativaca”, rekao je Cherubini te je dodao:

“Trenutni signali od Ronaldovog agenta ne idu u smjeru transfera igrača koji je u centru našeg projekta. Nemam kristalnu kuglu da znam što će biti u budućnosti, ali danas je situacija takva da smo sretni da je Cristiano u centru naše momčadi”, zaključio je novi sportski direktor Juventusa.

Podsjetimo, Ronaldo u Juventusu na godišnjoj razini ima plaću od 31 milijun eura te će gotovo sigurno, kako se i očekivalo, i iduće sezone nositi dres torinskog kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.