Croatia Rally: Od šest hrvatskih posada Prodan najbolji

Kostanjevac, 23.04.2021 - Prvi dan WRC Croatia Rallya, etapa SS02, Kostanjevac - Petruš Vrh. Na slici belgijski vozac Thierry NEUVILLE i suvozac Martijn WYDAEGHE u automobilu Hyundai i20 Coupe WRC. foto HINA/ Damir SENCAR/ ds

Od šest hrvatskih posada, koje su prijavljene za klasu Rally4 vozila s prednjim pogonom, Viliam Prodan je bio najbolji na prvom brzinskom ispitu na Croatia Rallyju. Od 64 posade Prodan je na 49. mjestu sa 1:06.7 minutom zaostatka za vodećim Thierryem Neuvilleom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od hrvatskih vozača Mateo Butorac je 51. (+1:10.4), na 54. mjestu je Krešimir Ravenščak (+1:17.6), Željko Magličić je 58. (+1:26.5), Martin Ravenščak mjesto niže (+1:38.1), dok je Ivica Siladić na 62. poziciji (+1:42.1).

Prvi brzinski ispit Rude – Plešivica bio je dugačak 6,94 kilometara, a drugi brzinac Kostanjevac – Petruš Vrh dužine je 23.76 km.

Inače, prijepodne na rasporedu su četiri brzinska ispita te još četiri u poslijedpodnevnom programu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.