Čuvao je najbolje veznjake Premiershipa, a najviše hvali hrvatskog nogometaša: “Modrić je najbolji”

Foto: fah

Engleski veznjak Joey Barton komentirao je Luku Modrića, nekadašnjeg rivala na premierligaškim terenima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Sretan sam što sam igrao protiv velikih imena svakog ligaškog kluba. Protiv Roya Keanea sam igrao pred kraj karijere kad nije bio toliko moćan”, započeo je Barton za Football CFB Podcast .

Zatim je dodao: “Scholesa je pak bilo teško pratiti. Čuvaš ga i onda odigra preciznu dijagonalu od 45 metara. Gerrard je bio nevjerojatno fizički moćan, mogao je strašno puno trčati i mogao je sve. Lampard je pak bio vrhunski u zabijanju golova. No Makelele je za mene bio najbolja četvorka na svijetu u to vrijeme, dok je Vieira jednostavno bio premoćan. Ipak onaj protiv kojeg sam imao sreće igrati dok je bio na vrhuncu je Luka Modrić dok je bio u Spursima.”

“Sjećam se da sam prilikom izlaska na teren tada pomislio kako je najbolji protiv kojeg sam igrao u Premiershipu. On je bio igrač koji je na potpuno drugoj razini i na ljeto ga je Real Madrid kupio. Moglo se jasno vidjeti da je na elitnoj razini, što je dokazao svime što je osvojio. Tako da je on najbolji protiv kojeg sam igrao”, zaključio je Barton.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.