Cvitanović se nakon pobjede nad Hajdukom rasplakao: Pobjedu posvećujem našim obiteljima

Foto: fah

Dinamo je pobijedio Hajduk s 3:1, a Mario Cvitanović se rasplakao na konferenciji za novinare.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Pobjeda, tri boda, idemo dalje. Rekao sam igračima da nakon utakmice osjete sreću i ponos, da se tako ponašaju. Jako sam ponosan i sretan, bez obzira igramo li mi protiv Cibalije ili Hajduka , tri boda su uvijek ista. Ali, stav i karakter momčadi je neprocjenjiv. Pitao sam igrače u svlačionici da li me ‘zajebavaju’ pa u nekim utakmicama ne igraju kako se dogovorimo, a onda danas pokažu da mogu” rekao je Mario Cvitanović.

“Mene ništa ova pobjeda neće promijeniti, niti opiti, moramo nastaviti raditi na nekim stvarima. A oni to moraju izvršavati, od prvog do zadnjeg. Dobili smo sada veću širinu, neka se svi bore za pozicije i mjesto u momčadi. Samo tako možemo izaći i doći na put koji svi želimo, pa da izgledamo kao danas. Vjerujem da je svaki navijač Dinama ponosan i sretan nakon današnje igre, to je ono što želimo. Usrećiti ih sve, pa i nas same”, dodao je.

“Ako mogu kome pokloniti ovu pobjedu, onda je to…” rekao je Mario Cvitanović koji se u toj situaciji rasplakao pred okupljenim novinarima, pa nastavio: “Onda je to našim obiteljima. Našim ženama, našoj djeci, našim roditeljima i braći koja znam koliko su patila ovo vrijeme. I koliko se oni odriču zbog nas, koliko zapravo žive s nama. U nekim trenucima i više nego mi sami. Nisam nikad mislio da ću ovako zaplakati, ali emocije su očito jače.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.