Cvitanović: Spektakl europske razine, sad sam sretan čovjek

Foto: fah

Nogometaši Dinama bili su bolji od Rijeke, te su do velike pobjede (2:0) stigli s dva pogotka Juniora Fernandesa .

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Prvo bih htio reći da sam sretan čovjek. Sretan jer sam bio dio ovakve utakmice, ovakvog spektakla europske razine, ali najviše sam sretan jer sam vidio jednu stvar, jedinu koju sam tražio od igrača: da budu sretni! Da izađu na travnjak s osmijehom i učine sebe i sve skupa sretnim. Evo, sada sam sretan čovjek” rekao je Dinamov trener Mario Cvitanović.

“Svaka utakmica nosi svoje zahtjeve, svaki suparnik nosi zahtjeve. U svakoj utakmici imamo planove, ali stil i automatizmi moraju biti prepoznatljivi. Radimo na tome svakodnevno, kroz treninge i utakmice, to je ono što je dobro. I gdje mi moramo nastaviti, korak po korak. Nema euforije, nema nikakvog pretjeranog uzbuđenja, tek smo na početku priče. Na početku nečega što stvaramo. Neću izdvajati pojedince, svi su oni članovi Dinama . Od prvog pa do zadnjeg koji je ostao u Zagrebu. Svi smo ekipa”, dodao je.

“Automatizmi su nešto za što treba vremena, ponekad vam suparnik dopusti nešto, ponekad svojom postavkom ili svojim prepoznavanjem situacija dolazite daleko. Proces stvaranja igre nije od danas do sutra, na tome inzistiram. Ne bih komentirao je li ovo naša najbolja igra do sada, ja kao trener ne gledam to tako. U svakoj utakmici, ma svakoj situaciji, moramo biti bolji nego u prethodnoj. Na tome moramo inzistirati, ostati ponizni i vjerovati”, poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.