Daily Mail: Sergio Ramos u svlačionici Reala ‘postrojavao’ suigrače

Foto: fah

Iskusni stoper Sergio Ramos neupitni je autoritet svlačionice Reala, legenda Kraljevskog kluba, koja na terenu daje sve od sebe i zabija golove. Neki tvrde kako bez Ramosa Real djeluje tek kao prosječna momčad, što je možda malo pretjerano, ali da je Ramos važan za Kraljeve nema nikakve dvojbe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pozivajući se na izvore iz španjolske medije Daily Mail tvrdi kako se Ramos u svlačionici sukobio s dvije velike zvijezde Reala zbog njihovih loših nastupa. Naime, Real je i sinoć odigrao vrlo loše te su Kraljevi odigrali neriješeno kod Borussije (M), nakon prva dva kola Lige prvaka Real ima tek jedan osvojeni bod. Situacija je po Kraljeve vrlo ozbiljna glede plasmana u nokaut fazu Lige prvaka.

Navodno je kapetan Reala postrojio Isca te Marcela, koji se, prema njegovom mišljenju, ne trude dovoljno kada dobiju priliku za igru. Najprije se okomio na Isca, a onda i na Brazilca Marcela, koji je zapravo jedan od kapetana Reala. Naime, Marcelo je bio kapetan Kraljevskog kluba kada je Real poražen od Šahtara iz Donecka u 1. kolu Lige prvaka. Marcelo je odigrao vrlo loše, ali i ostali nisu briljirali, ako izuzmemo Luku Modrića, koji je za Real zabio i pogodak, no nije bilo dovoljno. S druge strane Isco je krenuo od prve minute protiv Valladolida i Cadiza kada ga je Zidane izveo na poluvremenu.

Do verbalnog je sukoba došlo poslije El Clasica, iako je Real zasluženo dobio Barcelonu, no španjolski mediji su ovu priču plasirali tek uoči utakmice Lige prvaka protiv Borussije Moenchengladbah. Real je u Njemačkoj odigrao 2:2. Da u cijeloj priči ima istine potvrđuje i činjenica da Zidane u Njemačkoj nije dao priliku za igru Iscu i Marcelu, a Real se uspio spasiti novog poraza tek u samoj završnici utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Borussija je imala dva gola prednosti, ali su Benzema i Casemiro zabili za 2:2. Iako je Casemiro zabio drugi gol, ključan je bio skok Ramosa koji je još jednom pokazao koliko je važan kotačić u igri Kraljevskog kluba.

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.