Dalić: ‘Kek će nam biti najveća prepreka, ali vjerujem u nas’

Foto: fah

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić bio je jučer u Petrinji gdje je dao podršku humanitarnoj akciji i utakmici legendi Hrvatske i Slovenije, a dotaknuo se i nadolazećih reprezentativnih akcija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Velika pohvala svi legendama koje se došle, hvala Hrvatskom nogometnom savezu, hvala Slovenskom nogometnom saveze te Uefi. Najvažnija je akcija i da smo svi stigli u Petrinju, rekao je Dalić.

– Da je njima 20 godina manje bila bi to teška i neizvjesna utakmica protiv naše današnje reprezentacije, dodao je Dalić.

Mlada reprezentacija je pred Europskim prvenstvom gdje će pokušati izboriti završnicu s izbornikom Igorom Bišćanom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Imamo dobru mladu reprezentaciju, teška je grupa s Portugalom, Švicarskom i Engleskom. Bit će teško, ali imamo šanse. Reprezentacija je dobra i kvalitetna te može napraviti dobar rezultat, rekao je Dalić.

U ožujku još slijedi i okupljanje reprezentacija i početak kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2022. godine. Najteža je utakmica protiv Slovenije…

– Počinju kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo, start je uvijek važan i bitan, neće nam biti lako, nema puno vremena za pripremu, ali mi znamo što hoćemo – to je plasman na Svjetsko prvenstvo. Veliki respekt za gospodina Keka, on će nam biti najveća prepreka, poštujem ga i njihovu reprezentaciju, ali vjerujem u nas, zaključio je Dalić te se dotaknuo i neobičnih priprema za Euro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Sve je nekako neobično, cijela ova situacija nije kako smo očekivali, no nadamo se da će se igrati, volio bih da budu i gledatelji. Želimo napraviti dobar rezultat na Euru, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.