Dalić otkrio planove za turnir u Dohi i pohvalio igrače Vatrenih: “To nam treba”

Foto: fah

Izbornici svih hrvatskih nogometnih vrsta bili su na zagrebačkom kineziološkom fakultetu. Bio je tamo i Zlatko Dalić, kojeg posebno veseli dobra forma Ante Rebića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Dao je 6 golova u nekoliko utakmica, pokazao svoju kvalitetu. Njemu je bilo vrijeme za adaptaciju potrebno, ali, evo, sad igra na pravoj poziciji, nosi Milano i u pravoj je formi. Ja sam uvijek vjerovao u njega, nikad nisam sumnjao. On je svoju kvalitetu pokazao i sad je tu najvažnije da bude zdrav”, rekao je i komentirao oporavak Šime Vrsaljka za Novu TV.

“Jako bitna stvar – Šime Vrsaljko za reprezentaciju i u igračkom smislu i u drugom smislu – za ambijent, za atmosferu. Šime je zaista nedostajao nama ovih godinu dana, ali jedva ga čekam da se pojavi ponovno s reprezentacijom. To će biti u Dohi ako bude sve u redu. Vrsaljko je veliki dobitak”, smatra on.

Može se veseliti i Mariju Pašaliću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Igra sjajno, pokazuje pravu formu. Njemu zaista treba da čestitamo svi, on je prošao puno tih posudbi iz Chelseja, uvijek je ostao uporan, jak, čvrst. Evo, sad pokazuje svoju kvalitetu”, rekao je.

Odlično igra i Andrej Kramarić.

“Ono što sam ja vidio u Njemačkoj da je Krama bio najbolji igrač Hoffenheima, igrao je jako dobro, u dobroj formi je. Brekalo je ušao, namjestio je gol, sad je dao gol – isto je u pravoj formi. Samo neka tako ostane do Europskog prvenstva!”, kaže.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon El Clasica slijedi put u Katar gdje nas čekaju susreti s Švicarskom i Portugalom.

“To nam treba, tako jake utakmice. Mi smo viceprvaci svijeta i moramo takve utakmice igrati. Veliki protivnici, pravi turnir koji će nam pokazati zaista sve ono što mi hoćemo vidjeti, pravo stanje reprezentacije, greške, probleme koje moramo otkloniti. Probat ćemo sve igrače koje ćemo voditi u Dohu. Dat ćemo im svima šansu da vidimo gdje smo i što smo.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.