Dalić planira osvježiti reprezentaciju: Evo koga će pozvati!

Foto: fah

“Naša država se pati i muči na svim poljima, pa ne treba i u nogometu”, stav je Zlatka Dalića koji je iznio u Sportskim novostima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Planira i neke novosti u reprezentaciji.

“Već sam razgovarao s dvojicom igrača u nedjelju, to su Marin Leovac i Ivan Strinić. Obojica su jako dobro igrali za klubove, jedan je dao gol, a drugi namjestio. Nama treba najbolje rješenje na lijevom beku, Vrsaljko to nije, igrao je na tom mjestu silom prilika. Njegova prava pozicija je na desnoj strani. Rekao je “šefe, igrat ću što treba, ako je nužno spreman sam i braniti”. No, jasno da na duge staze to nije rješenje, treba naći novo. Tu su dakle, Leovac, Strinić, Pivarić, a vidjet ću kakvo je stanje s Barišićem iz Osijeka, kad će ozdraviti, najave su da će igrati sljedeću utakmicu. Od njih četvorice naći ću startera na lijevom braniču. Isto tako hoću vidjeti što je s mlađim igračima, koji su potentni, moćni i mogu pomoći. To su prije svih Ante Rebić i Nikola Vlašić. Možda još netko”, rekao je.

“Kovačić neće moći. Što mi koristi ako dođe i nakon duge stanke bude mu prva utakmica za reprezentaciju. Ne gledam tako, meni je bitno da imam igrače koji su u formi, spremni, koji mogu. Nikola Kalinić će igrati sljedeći vikend, vidjet ćemo s Brozovićem… Pratit ću sve u predstojećih dvadesetak dana”, kaže Dalić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.