Dalić o slučaju Ladić: Ne želim dramu!

Foto: fah

Zlatko Dalić na Grčku ide s Ivicom Olićem i Marjanom Mrmićem kao pomoćnicima. Pričalo se i o Draženu Ladiću, ali njega Dalić nije predložio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Već sam nekoliko puta rekao svoj stav i razmišljanja o pomoćniku i tome koga želim u stožer. Taj stav nisam promijenio. Ali u ovom trenutku to meni nije najbitnija stvar, jedino što hoću jest mir. Ništa drugo. Ne želim raditi nikakvu dramu ni oko stožera ni oko bilo čega drugog, želim jedino koncentraciju na utakmice koje dolaze i neću to ponavljati”, kaže Dalić.

“Neću ni na čemu inzistirati, ovog trenutka meni treba da je Mandžukić zdrav, da se Brozović oporavlja. To meni treba, a ne rasprave o tome tko je što rekao. Ponavljam, neću ni na čemu inzistirati”, jasan je Dalić za Sportske novosti.

“I ovaj ćemo vikend obići neke igrače, baviti se s Grčkom, to će biti naša preokupacija, a ne tko, gdje, što… To je nebitno za mene. Bitno je da odemo u Rusiju, a potom ću slagati cijeli stožer kako treba. I napravit ću stožer kakav želim. Budite pozitivni!”, istiće izbornik koji je već bio u Italiji, kako bi pratio nogometne reprezentativce.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.