Dambrauskas nakon pobjede Hajduka: Navijači osjećaju kamo idemo

Dambrauskas
Foto: fah

Hajduk je na raspjevanom Poljudu za rođendan slavio s 3:1 protiv Slaven Belupa. Za domaćina su zabijali Sahiti, Grgić i Livaja, a Zapata je zabio za goste iz Koprivnice. Slaven je od 63. minute igrao s igračem manje, Bosec je zaradio drugi žuti karton.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Želio bih prvo čestitati rođendan Hajduku i svima koji su vezani za klub. Privilegiran sam i ponosan što sam trener ovog kluba. Sretan sam što sam u mogućnosti kazati ‘Hajduk živi vječno'”, rekao je trener Valdas Dambrauskas pa dodao:

“Utakmica je bila jako važna. Željeli smo pokloniti navijačima pobjedu. Od početka do kraja pobjeda nije dolazila u pitanje. Ima stvari koje nisu bile dobre. Slaven nam je zabio iz jedinog udarca u okvir. Kada imate ovakvu podršku, onda želiš da ljudi sa stadiona idu zadovoljni.”

Dobra je bila odluka da igra Sahiti umjesto viroznog Krovinovića?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odigrao je najbolju utakmicu otkako sam ja ovdje. To i jest zadaća trenera, da igračima pronađe najbolje pozicije. Hajduk ima više od 20 igrača. Kada jednog nema, tu je drugi da iskoristi priliku. Drago mi je da je Emir danas to pokazao.

Dobar je bio i Čolina, zar ne?

Imamo širok kadar. Vjerujte mi, kako su trenirali ovaj tjedan, treneru nije bilo lako odabrati početni sastav. To je dobro za mene, za klub i za navijače.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kod pogotka Slaven Belupa pogriješio je Elez?

Pogreške se događaju. Teško je igrati utakmicu a da protivniku ne dozvoliš priliku. Mislim da je naša izvedba u obrani bila blizu perfekcije. Imali smo 22 udarca, a naš protivnik tri. Trojica igrača u obrani su imali i zadaću gradnje napada. U Šibeniku to nije bilo dobro, u Gorici je bilo bolje, a danas još bolje. Prvi put smo igrali protiv momčadi koja je igrala s petoricom u posljednjoj liniji.

Je li ova pobjeda dobar ulog za dalje?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Motivacija je pun stadion. Navijači osjećaju kamo idemo, ovo jedinstvo u teškim i dobrim vremenima nas nadahnjuje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.