Damir Mišković: ‘Mi u Rijeci i Hrvatskoj zaslužujemo više klubova u skupinama europskih natjecanja’

Foto: snimka zaslona

Predsjednik Rijeke Damir Mišković pohvalio se uspjehom Rijeke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

” Novac je samo premija, on nam sigurno treba, ali meni je draže od svih novaca na svijetu da smo doveli Rijeku u Europsku ligu. Mi u Rijeci i Hrvatskoj zaslužujemo više klubova u skupinama europskih natjecanja”, rekao je.

“Andrijašević je vodio primjerom. Posljednjih 15 minuta nije mogao kao na početku, ali je htio biti tamo uz te dečke i pokazati im da on može svojim karakterom. Kada nam se vrate Murić, Halilović i Yateke, bit ćemo još bolji. Murić je bio lud kad je istegnuo mišić na treningu.”

“Smiješno mi je kad se priča da Rijeka mora prodati igrače da bi preživjela. To moraju raditi i Dinamo, Hajduk i Osijek. Osječani su isto prodali Marića. Uvijek jadna Rijeka mora prodat, a drugi ništa. Svima je jasno na kojem je nivou Rijeka, mi ne lažemo da ne moramo prodavati. Igrači žele ići na viši nivo, njima je hrvatska liga razvojna liga i oni ovdje neće osigurati svoju budućnost. Mi se ne možemo mjeriti s Napolijem po plaćama, a ispred su i Kopenhagen i Gent.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ja ću ići ovim putem jer mislim da je jedini ispravan. Za nas je jedini način da mladi dođu, također oni kojima je malo stala karijera, ali za one novce koje mi možemo platiti. Mi smo doveli Čolaka prošle godine za više od milijun eura, doveli smo Čerina i Kulenovića koje možemo otkupiti za milijun i dva milijuna eura. Rijeka troši, ali današnja realnost je takva da u susjednim zemljama više troše i dobivaju novaca od sponzorstava. Mi se s time ne možemo utrkivati”, zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.