Mišković potvrdio da prodaje Rijeku: Analiziraju nas iz Amerike, Dubaija i Njemačke

Foto: snimka zaslona

Damir Mišković, predsjednik i vlasnik hrvatskog viceprvaka Rijeke, već dugo pokušava prodati klub, a sada je otkrio kako nekoliko stranih investitora ozbiljno razmatra kupnju kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Imamo potencijalnih investitora. Bio sam u Americi, pa u Dubaiju te u Njemačkoj. Potencijalni investitori od tamo rade dubinske analize kluba. Još nema ponude nikoga od njih, ali su zainteresirani. Moj uvjet je da onaj koji će preuzeti klub vodi Rijeku bar na ovom nivou što sam napravio ja i familija ili što ja hoću, a to je da je dignemo na viši nivo. Ali da idemo ispod mog nivoa nisam zainteresiran, pa sve i da tom prodajom dobijem ne znam kakve milijune.

U obzir dolaze samo investitori koji će držati ovaj nivo ili podići ga. Svi oni bi željeli da za početak ja ostanem u klubu. Ne bi mijenjali nikakve strukture u Rijeci, zadovoljni su kako se radi. Posebno jer imamo projekt unaprjeđenja omladinske škole. Ljudi koji rade u Rijeci ne moraju se bojati ako dođe do promjene vlasnika. Mirni su prvih pola godine ili godinu, ali za to vrijeme moraju se dokazati novim vlasnicima. Svi potencijalni investitori su oduševljeni kako je klub odlično posložen na svim razinama”, izjavio je za Kanal RI.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.