Danas na Euru: Uz Hrvatsku kreću i svjetski prvaci Nijemci

Na Europskom nogometnom prvenstvz u Francuskoj trećeg dana Eura na rasporedu su tri utakmice, uz utakmicu 1. kola skupine D Hrvatska – Turska od 15 sati na Parku prinčeva u Parizu igra se i utakmica 1. kola skupine C između Poljske te Sjeverne Irske, utakmica počinje u 18 sati, a svoju je uvertiru imala u navijačkim neredima u Nicu, čiji je nastavak najavljen i za današnji dan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posljednja utakmica trećeg dana Eura igrat će se u Lilleu, radi se o 1. kolu skupine C između Njemačke i Ukrajine, svjetski prvaci u dvoboju koji počinje od 21 sati veliki su favoriti protiv Ukrajinaca, ali i čitavog Eura.

Podsjetimo na izgledni sastav Hrvatske protiv Turske:

Subašić, Srna, Ćorluka, Vida, Strinić, Modrić, Badelj, Brozović, Rakitić, Perišić i Mandžukić. Izbornik je, naravno, Ante Čačić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S druge strane kontroverzni turski izbornik Fatih Terim također je riješio sve dvojbe, iako nije otvoreno izlazio s udarnih 11 koji će, makar i magijom, kako je dobro primijetio bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić, pokušati zaustaviti Hrvatsku.

Volkan Babacan, Gökhan Gönül, Mehmet Topal, Hakan Balta, Caner Erkin, Selçuk İnan, Ozan Tufan, Hakan Çalhanoğlu, Emre Mor, Arda Turan ve Burak Yılmaz

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.