Dani Olmo: ‘Dinamo mi je pružio priliku, tu sam postao španjolski reprezentativac, to se ne zaboravlja’

Foto: fah

Daniju Olmu sjajno je krenulo u RB Leipzigu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Leipzig je ostvario svoj cilj, plasirali smo se u Ligu prvaka. A eto, Dinamo je postao prvak, bio sam dio te momčadi najesen, dakle, i meni se piše. Gledao sam utakmicu s Goricom, tad još nije bilo matematički potvrđeno, ali drugi dan kad su izgubili i Rijeka i Hajduk, mogao sam i ja nazdraviti”, rekao je Olmo za Sportske novosti.

“Namjeravam doći u Zagreb po svoju medalju za naslov prvaka! Nadam se da će biti moguće. To mi je peti naslov prvaka s Dinamom, imam i tri osvojena Kupa. Toliko trofeja, a imam samo 22 godine, na to sam jako ponosan. Sve medalje osvojene s Dinamom posebno čuvam, one će uvijek ostati na posebnom mjestu, bez obzira na sve što ću napraviti u budućoj karijeri. Dinamo mi je pružio priliku, tu sam postao španjolski reprezentativac, to se ne zaboravlja. Do kraja života pamtit ću svaki trenutak u Dinamu, svaku medalju, svaki trofej. Zahvalan sam i to će tako ostati uvijek”; emotivan je Olmo.

“Dinamo je daleko iznad svih u Hrvatskoj i teško će se to ikad promijeniti, ne znam što bi se moralo dogoditi da bude drukčije. Klub je sjajno organiziran, radi se vrhunski od škole do prve momčadi. Sad sam u Bundesligi, pa mogu uspoređivati. Dinamo je u mnogim segmentima na razini liga Petice, osim naravno po stadionu, tako da nije čudna ta velika dominacija. Može se Dinamu kao i svakoj momčadi zalomiti koja slabija utakmica, ali ukupno gledajući, nema kluba u Hrvatskoj koji mu se može približiti. Ima tu i drugih momčadi u HNL-u koje su dobre, ali kad sam bio u Dinamu, znao sam da je uvijek sve ovisilo samo o nama”, objašnjava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zahvalio se na kraju Nenadu Bjelici.

“S Bjelicom se često čujem otkako sam otišao u Leipzig. Praktično svaki tjedan. Ne pričamo samo o utakmicama, nego i o životu. Rekao mi je da odlično igram u Leipzigu, da je sretan zbog mene. Uvijek ću mu biti zahvalan, za sve što je učinio za mene. Bjelici želim sve najbolje u životu, njega kao i Dinamo nikada neću zaboraviti. Držim da sam zbog Bjelice postao bolji igrač”, zaključio je Olmo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.