Dani Olmo: ‘Hrvatska je jedna od najboljih reprezentacija na svijetu’

Foto: Twitter

Dani Olmo je junak tjedna u Španjolskoj, posebno jer je u sudačkoj nadoknadi postigao sjajan pogodak za pobjedu Furije nad Gruzijom od 2:1 u kvalifikacijama za SP, a onda je sve to još začinio otvarajućim pogotkom protiv Kosova u pobjedi od 3:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Znam da se danima pisalo i govorilo o meni, o mom pogotku, ali to je priča cijele momčadi. Nego, mogu vam kazati da je Kosovo, s kojim smo igrali kasnije, dobra reprezentacija. Baš su bili nezgodni, djelovali su jako kompaktno, nije nam bilo lako, dapače. Doduše, na kraju smo imali mnogo šansi, mogli smo zabiti još nekoliko pogodaka. Možda čak tri-četiri. Moramo malo poraditi na tome da zabijamo više golova. Trebat će nam to…”, priča Olmo u razgovoru za Sportske novosti.

Kako je vidio Vatrene na početku kvalifikacija?

“Pa, jako me iznenadio poraz Hrvatske od Slovenije. Nisam to očekivao. Nije mi to izgledalo normalno kada znam kakvu reprezentaciju ima Hrvatska. Hrvatska je jedna od najboljih reprezentacija na svijetu. Šteta zbog poraza, ali vidim da su nakon tog poraza igrači dobro reagirali i pobijedili Cipar i Maltu. Pa i mi smo startali s remijem protiv Grčke, pa smo onda dva puta uzastopno pobijedili. Vjerujem da će se Hrvatska plasirati na Svjetsko prvenstvo”, rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Može li Dinamo prekočiti Villarreal?

“Mislim da Dinamo može izbaciti Villarreal. Makar, Villarreal je moćna momčad, ima puno dobrih igrača. Međutim, Dinamo je pokazao da može igrati protiv svih. Na top razini. Ja vjerujem da će Dinamo igrati polufinale Europske lige”, zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.