Dani Olmo proglašen najboljim igračem finala: ‘Teško je vjerovati da nije startao na turniru u početnoj postavi’

Zagreb, 20.02.2019 - konferencija za medije GNK Dinamo, trenera Nenada Bijelice i Dania Olma, uoči uzvratne utakmice šesnaestine finala Europa lige Dinamo - Viktoria Plzen. Na slici Dani Olmo Foto HINA/Mario ĆUŽIĆ/mć

U finalu europskog nogometnog U-21 prvenstva reprezentacija Španjolske je u Udinama pobijedila Njemačku sa 2-1 uzvrativši joj tako za poraz u finalu posljednjeg EP-a igranog 2017. u Poljskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na službenim stranicama UEFA-e pojavio se zanimljiv osvrt:
“Teško je vjerovati da Olmo nije startao na ovome turniru u početnoj postavi. Međutim, otkako je ušao u igru, mladi je dinamovac pokazao koliko je važan španjolskoj reprezentaciji. Uvijek igra s osmijehom na licu, a njegova vragolija kod drugoga pogotka donijela je Španjolcima pehar europskog prvaka.”

Sasvim je sigurno da je odlična igra Olmu digla cijenu, a o tome se priča i na Twitteru.

“Vratite ga kući”, piše jedan korisnik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Objavljena je i ilustracija onoga što u ovom trenutku rade u Dinamu.

“Ovakav igrač je izgubljen u HNL-u? Treba već ovog ljeta doći u La Ligu!”, ističe treći.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.