Dao obećanje navijačima: Može li se prilično uzdrmani Alen Halilović vratiti?

Foto: fah

Alen Halilović, koji u posljednje vrijeme prolazi kroz teške dane svoje nogometne karijere, obratio se fanovima putem Instagrama te je priznao kako mu nije bilo lako gledati s tribina poraza njegovog HSV-a protiv Borussije Dortmund. Naravno, suočen s činjenicom da se sve češće na njegov račun pojavljuju kritike mladi nogometaš, koji je još do samo prije koju godinu nosio nadimak Mladi Messi, obećao je navijačima zalaganje na trenizima ne bi li tako vratio povjernje trenera HSV-a Markusa Gisdola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Teški su ovo dani za mladog hrvatskog reprezentativca možda i najteži od kada je napustio Dinamo, dakle, klub u kojem je na neki način stekao ime iako je rekao s nepunih 17 da je prerastao hrvatskog prvaka. Ovakvom se izjavom Alen Halilović zamjerio navijačima koji su ga proglasili bahatim.  Iako se nakon Barcelone odlazak u Bundesligu zasad pokazao kao pogreška Halilović se nada da bi mogao napraviti preokret, dakle, vratiti se igrama koje je pokazivao u prvim utakmicama kad je došao u Njemačku. Nakon toga sve je teže dobivao povjerenje prvog trenera HSV-a, a sada i njegovog nasljednika. Budući da je kod Brune Labbadije uglavnom ulazio iz klupe i to u završnici susreta, dok ga je novi trener najprije postavio među prvih 11 da bi ga kasnije zapravo potjerao na tribinu, tako da mladi hrvatski reprezentaticac nije bio u sastavu proteklog vikenfa protiv Borussije Dortmund koju je HSV uvjerljivo izgubio 5:2. Nekoć veliki klub se tako učvrstio na posljednjem mjestu na ljestvici.

Alena su počeli otpisivati i oni koji ga donedavno podržavali:

“Navijači, razumijem da niste zadovoljni trenutnom situacijom u klubu. Volio bih da sam igrao u subotu i pomogao ekipi i vjerujte da mi nije bilo lako gledati utakmicu s tribina u kojoj HSV gubi. Sve što mogu je obećati da ću dati sve od sebe na svakom treningu kako bih se vratio na teren nakon reprezentativne stanke i pomogao ekipi da se poboljša i konačno počne osvajati bodove koji nam trebaju,” napisao je na Instagramu Alen Halilović koji je navijačima poručio da zaslužuju puno više od onoga što trenutno dobivaju od svog kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U idućem kolu HSV igra tešku utakmicu protiv vrlo dobrog Hoffengeima, za koji odlično igra drugi Vatreni u Bundesligi Andrej Kramarić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.