Dario Šarić otvoreno o želji za medaljom: NBA nagradu odmah bi mijenjao za pravi razultat s reprezentacijom

Foto: fah

Dario Šarić imao je prvo sjajnu sezonu u NBA, a odličnim se pokazao i u hrvatskom dresu na Europskom prvenstvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U razgovoru za službenu stranicu Eurobasketa spominje se i nagrada koja mu je izmakla – ‘NBA rookie of the year’.

“Ma, čak i da sam osvojio tu nagradu, odmah bi ju mijenjao za medalju s Hrvatskom. Hrvatska već predugo čeka medalju i sanjamo kako ju osvajamo. Praktički cijela zemlja jako želi tu medalju. Svi mi želimo napokon ostvariti pravi rezultat. Medalja ovdje dala bi nam potrebno iskustvo da znamo to ponavljati i sljedeći put. Olakšalo bi nam stvari za budućnost”, rekao je Šarić.

“Zasad nam na Euru ide dobro. Drugo mjesto u ovoj skupini je realan rezultat jer je jako teško pobijediti Španjolsku. Imali smo priliku za pobjedu protiv njih, ali to je košarka. Par izgubljenih lopti i ode pobjeda. Međutim, jedini smo koji su se dosad ‘potukli’ sa Španjolcima što je dobro za znati ako se sretnemo još jednom na ovom turniru”, dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, jasno je da najvažniju utakmicu tek trebaju odigrati 10. rujna.

“To je možda i najvažnija utakmica cijele generacije starijih igrača i nas mlađih kao što smo Bender i ja. Osmina finala je za nas krucijalna. Toliko puta smo bili blizu i želimo sadam u taj četvrtfinale”, poručio je Šarić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.