Dario Šimić zasad ne ulazi u Upravu Dinama

Foto: snimka zaslona

U četvrtak se od 18 sati održava Izborna skupština Dinama, a iako se očekivalo da će Dario Šimić već sutra ući u Upravu Dinama, to se ipak neće dogoditi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bivši hrvatski reprezentativac je uz veliku podršku navijača trebao ući u Upravu, ali nakon razgovora s Mirkom Barišićem, do toga zasada neće doći.

– Nisu se stvorili uvjeti za ulazak u Upravu. Najbolje je pričekati da se održi Skupština i vidjeti tko ima vlast i u kojem se smjeru želi ići. Bitno mi je da klub funkcionira, nisam se gurao, samo sam htio dobro klubu, no neću dopustiti da me se prelijeva iz jedne u drugu čašu, rekao je Šimić za Večernji list.

Ipak, postoji mogućnost da uđe u Upravu nakon Skupštine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Razriješeni član Uprave Dinama Krešimir Antolić u emisiji Nedjeljom u 2 je kazao da se u još u studenom sastao s Dariom Šimićem i pitao ga želi li biti sportski direktor Dinama. Šimić je na to pristao i bio je spreman odmah početi s poslom.

– Bez neke pretencioznosti Dario Šimić nije profil sportskog djelatnika koji može zamijeniti ono što sam ja radio do sad. Ja sam se u Upravi Dinama bavio stadionskom infrastrukturom, sigurnosti, organizacijom, prodajom ulaznica, rekao je Antolić, koji je tada rekao da vjeruje da će možda i prije skupštine Šimić biti član Uprave.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.