Davis Cup: Paire protiv Carrena na otvaranju drugog polufinala

Foto: fah

U prvom dvoboju polufinalnog susreta Davis Cupa tenisača između Francuske i Španjolske koji će se igrati od petka do nedjelje u Lilleu igrat će Benoit Paire i Pablo Carreno Busta, određeno je ždrijebom u četvrtak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom susretu u petak za Francusku će igrati Lucas Pouille, a za Španjolsku Roberto Bautista Agut.

Za subotnji susret parova za Francusku su prijavljeni Julien Benneteau i Nicolas Mahut, a za Španjolsku Feliciano Lopez i Marcel Granollers.

Ukoliko ne bude naknadnih izmjena u nedjelju će se sastati Pouille-Carreno i Paire-Bautista.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Francuski izbornik Yannick Noah iznenadio je što je za pojedinačne dvoboje u sastav uvrstio Pairea, a ne pouzdanijeg Richarda Gasqueta.

Pobjednik susreta Francuska – Španjolska u finalu će od 23.do 25. studenoga igrati protiv pobjednika drugog polufinala u kojemu u Zadru igraju Hrvatska – SAD.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.