Davis Cup: Rusija vodi protiv Hrvatske 3:0; ‘Ne ovisimo samo o sebi više’

Madrid, 17.11.2019. - U sportskom centru Caja Magice u Madridu uoči početka Finala Davis cupa u nedjelju je hrvatska Davis cup reprezentacija održala trening. Na slici Nikola Mektić, Franko Škugor. foto HINA/ HTS/ Mario ĆUŽIĆ/ ml

Hrvatska teniska reprezentacija porazom je krenula u obranu naslova pobjednika Davis Cupa. U prvom kolu skupine B završnog turnira novog formata Rusija je svladala Hrvatsku 3:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rusija je osigurala pobjedu u prva dva meča nakon što je Andrej Rubljov pobijedio Bornu Goju sa 6-3, 6-3, a zatim Karen Hačanov porazio Bornu Ćorića sa 6-7 (4), 6-4, 6-4.

U posljednjem meču Hačanov i Rublev su u igri parova bili bolji od Ivana Dodiga i Nikole Mektića sa 7-6 (3), 6-4, piše HRT.

– Dosta težak dan, 3:0 s Rusijom. Ćorić je odigrao dobar meč, nažalost izgubio je u tri seta, fizički je pao u trećem setu. Viroza je vjerojatno utjecala na sve to. Borna Gojo je odigrao pristojan meč za debi, teško je igrati prvi meč na ovakvom stadionu, vidjela se nervoza na početku, kasnije je igrao dosta bolje. Izgubili smo i parove, ali Rusi su odigrali fenomenalan meč i dali nam male šanse, rekao je privremeni izbornik reprezentacije Franko Škugor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Danas se sastaju Španjolska i Rusija, a u zadnjem susretu u skupini Hrvatska će igrati protiv Španjolske od 18 sati uz prijenos na Drugom programu HTV-a.

– Ne ovisimo samo o sebi više, ali regrupirat ćemo se i pokušati pobijediti. Imamo jedan dan treninga, malo ćemo se odmoriti i ući maksimalno u taj susret, zaključio je Škugor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.