Davis Cup: Umjesto Marina Čilića u sastavu Borna Gojo

Madrid, 16.11.2019.- Službena večera Davis cupa. Na slici Nino Serdarušić, Nikola Mektić, Borna Gojo, Franko Škugor, Ivan Dodig, Mate Pavić, Borna Ćorić. foto HINA/ HTS/ Mario ĆUŽIĆ/ ml

Izbornik hrvatske Davis Cup reprezentacije Franko Škugor u nedjelju ujutro je prijavio sastav za završni turnir Davis Cupa u Madridu, a umjesto ozlijeđenog Marina Čilića igrat će Borna Gojo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Prijavili smo jutros sastav i sada je postava Borna Ćorić, Borna Gojo, Ivan Dodig, Mate Pavić i Nikola Mektić. Bila je dvojba između Borne Goje i Nine Serdarušića za drugi pojedinačni meč, a odlučili smo se za Bornu jer se malo bolje snalazi u bržim uvjetima. Znamo da je ovdje nešto veća nadmorska visina, pa smo imali dojam da njemu uvjeti malo više odgovaraju nego Nini. To je bio jedini razlog zašto smo tako odlučili”, rekao je Škugor.

Za meč parova kaže:

“U postavi su trojica igrača, jer bod u paru može biti jako bitan. Odnosno, čak ako je poslije pojedinačnih mečeva rezultat 2:0 ili 0:2 osvajanje boda u paru kasnije može biti presudno za prolaz u četvrtfinale, jer dalje ne idu samo pobjednici skupina, nego i još dvije drugoplasirane reprezentacije. Osim toga, imali smo i manjih poteškoća, Mate Pavić s leđima, a Ivan Dodig s vratom, pa iako su obojica u subotu normalno trenirali ostavili smo zbog sigurnosti obojicu u ekipi uz Nikolu Mektića, kako bismo u parovima imali opciju više”, rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.