Davor Šuker se zahvalio na velikoj podršci: ‘Prepoznali moj rad u protekle četiri godine i ponosan sam’

Foto: fah

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) nakon što je po drugi put izabran u Izvršni odbor Europskog nogometnog saveza (UEFA) na izbornom kongresu u Rimu izjavio je kako mu je drago što je prepoznat njegov rad u protekle četiri godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za Šukera je glasovalo 47 od 55 izaslanika zemalja članica UEFA-e.

“Zahvaljujem svim europskim savezima koji su mi pružili tako veliku podršku i izrazili povjerenje ponovnim izborom u Izvršni odbor UEFA-e. Drago mi je što su prepoznali moj rad u protekle četiri godine i ponosan sam što kao UEFA-in dužnosnik mogu pomagati nogometu”, izjavio je Šuker koji je čestitao i Aleksanderu Čeferinu na ponovnom izboru za predsjednika UEFA-e.

Istovremeno, čestitam Aleksandru na izboru za predsjednika, nastavit ćemo u sljedećem razdoblju štititi i razvijati europski nogomet na svim razinama”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim Šukera, u HNS-ovu izaslanstvu bili su izvršni direktor Damir Vrbanović i voditeljica međunarodnih poslova i licenciranja u HNS-u Ivančica Sudac.

Uz Šukera u IO UEFA-e su izabrani Sandor Csanyi (Mađarska), Armand Duka (Albanija), Fernando Gomes (Portugal), Jesper Moller Christensen (Danska), Andrij Pavelko (Ukrajina), Luis Rubiales (Španjolska) i Florence Hardouin (Francuska) dok je za predstavnika Europskog saveza klubova (ECA) na dvogodišnji mandat izabran predsjednik Paris SG-a Nasser Al-Khelaifi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.