De Bruyneu 20,000 eura kazne zbog vrijeđanja sakupljača lopti

Veznjak njemačkog nogmetnog prvoligaša Wolfsburga i belgijski reprezentativac Kevin De Bruyne kažnjen je sa 20,000 eura zbog vrijeđanja sakupljača lopti tijekom prvenstvenog dvoboja protiv Eintrachta u Frankfurtu prošlog utorka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

De Bruyne od od dječaka zaduženog za dodavanje lopti tražio da mu brzo doda loptu kako bi mogao izvesti aut, no pritom je koristio i psovke što su uhvatili mikrofoni postavljeni pored travnjaka.

“Sportski sud Bundeslige kaznio je Kevina De Bruynea sa 20,000 eura zbog nesportskog ponašanja”, objavilo je vodstvo lige.

Inače, De Bruyne je ispričao dječaku zbog korištenja neprikladnog rječnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.