De Jong se vratio treninzima

Foto: fah

Nizozemski izbornik Louis van Gaal mogao bi imati na raspolaganju sve igrače za polufinalni susret protiv Argentine, jer su u utorak zajedno sa ostalim reprezentativcima trenirali veznjaci Nigel de Jong i Leroy Fer, te stoper Ron Vlaar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

De Jong je ozlijedio prepone prije deset dana u susretu osmine finala protiv Meksika. Prve prognoze govorile su da će mu trebati barem dva tjedna za oporavak, ali izgleda da su ga liječnici uspjeli osposobiti. Ron Vlaar je također bio upitan zbog bolova u koljenu, a Leroy Fer je imao problema sa butnim mišićem.

Odvojeno su trenirali kapetan Robin van Persie, koji se žalio na trbušne bolove, te branič Daryl Janmaat. No, i oni bi trebali biti spremni za polufinale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.