Delija u polufinalu pobijedio favoriziranog Goltsova

Foto: snimka zaslona RTL

Ante Delija pobijedio je v Denisa Goltsova i tako izborio finale teškaškog turnira treće sezone Professional Fighters League turnira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ostavio je bolji dojam na suce koji su mu dodijelili jednoglasnu pobjedu. U završnici prve runde Delija se izvukao iz lošije pozicije na parteru i raskrvario lice favoriziranog suparnika.

No Goltsov je u drugoj rundi nekoliko puta dobro pogodio člana Cro Cop tima. Na startu posljednje runde Delija je napravio rušenje i kontrolirao poziciju gotovo tri minute.

Sva tri suca su bodovala borbu 29:28 za Deliju. Delija će se 27. listopada boriti za milijun dolara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.