Derbi na Poljudu: Torcida odala počast generalu Slobodanu Praljku…

Foto: fah

Nogometaši Hajduka doživjeli su težak poraz na Poljudu od Rijeke. Bilo je 4:0 za goste. Više od 10 000 gledatelja nazočilo je 83. jadranskom derbiju u Prvoj hrvatskoj nogometnoj ligi, Rijeka je već pobjeđivala u Splitu, no, nikad tako uvjerljivo. Ovom pobjedom Riječani su se primakli Hajduku na samo tri boda zaostatka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poljudski sjever bio je vrlo bučan, nakon debakla zatražio je odlazak trenera Hajduka, Damira Burića, oko pola sata prije kraja vidjeli smo i bakljadu u režiji Hajdukovih navijača, a pokazali što misle o novom Zakonu o navijačima… Vidjeli smo i zastavu Albanije na Poljudu.

Foto: fah

No, ipak, treba izdvojiti što niti jedan ozbiljniji medij dosad, slučajno ili namjerno, nije izdvojio…

Foto: fah
Foto: fah

Naime, pripadnici Torcide odali su počast i hrvatskom generalu Slobodanu Praljku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što je izrečena presuda generalu Slobodanu Praljku, kojom mu se potvrđuje 20-godišnja zatvorska kazna, on je presudu odbacio poručivši: “Slobodan Praljak nije ratni zločinac. S prijezirom odbacujem vašu presudu!”

Potom je podigao bočicu u kojoj se nalazio otrov, kalijev cijanid te ga popio. General Praljak preminuo je nekoliko sati nakon što je popio ciankalij, od usporavanja rada srca, odnosno srčanog zastoja.

Torcida je izvjesila sliku na kojoj je general Praljak i tako još jednom pokazala što misli herojima Domovinskog rata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.