Dinamo baš nema sreće ove sezone: Gube bodove, igrače i novac zbog pirotehnike

Foto: fah

Dinamo baš nema sreće ove europske nogometne sezone, naime, modri gube bodove, gube i novce. Predstavnici krovne nogometne europske asocijacije Uefe pokrenuli su disciplinski postupak protiv Dinama zbog bacanja pirotehnike na sjeverne tribine 3. kola Lige prvaka.  Dinamo je isto tako kažnjen zbog istog slučaja protiv Juventusa u 2. kolu, modri su kažnjeni s 10 000 eura, nova će kazna vjerojatno biti viša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Dinamo je doživio treći poraz ove sezone u trećoj utakmici Lige prvaka. Porazom od Seville plavi su zapravo izgubili svaku, gotovo i teoretsku, šansu za prolazak skupine, pogotovo s drugog mjesta. Hrvatski prvak čvrsto je prikovan na dno ljestvice.

Uz gubitak bodova, novca, hrvatski je prvak ostao bez bodova. Kapetanu Domagoju Antoliću stradao je menisk lijevog koljena, slijedi pauza između jednog i četiri mjeseca, drugim riječima, vjerojatno je europska sezona za Antolića završena.  Ionako siromašan kadar u modroj svlačionici je postao još siromašniji, što bi se moglo osjetiti i na domaćoj nogometnoj sceni. Antolić bi trebao sutra u ranim jutarnjim satima trebao obaviti operaciju, dakle, vađenje ozlijeđenog meniska lijevog koljena. Prema nekim prvim prognozama, koje ne moraju uvijek biti točne, kapetan Dinama, kako smo rekli, neće na travnjak šest tjedana. Sve ipak ovisi o tome kako će proći najavljena operacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.