Dinamo dovodi bivšeg U21 reprezentativca Španjolske?

Foto: fah

Hrvatski prvak Dinamo sredinom tjedna trebao bi dovesti mladog španjolskog braniča Raula Torrentea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Po svem sudeći, Marko Pjaca se vraća na Maksimir. Potrebno je još dogovoriti finalne uvjete transfera. A nakon hrvatskog reprezentativca Modri su već u novoj akciji.

Prošle sezone dosta je bilo problema na stoperskim pozicijama, a upravo za to mjesto se izgleda pronašlo rješenje u Španjolskoj.

Raul Torrente, bivši U21 reprezentativac Španjolske, trebao bi doći iz redova Granade, kluba u kojem se od mladih dana kalio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovaj 22-godišnjak već je otprije poznat Dinamu koji ga je još u zimskom prijelaznom roku želio dovesti u svoje redove.

Iza sebe ima tešku ozljedu koljena nakon koje nije pronašao željenu formu, ali odradio je završetak sezone u La Ligi uspisavši tri natupa za Granadu.

Ugovor s Granadom ističe mu 1. srpnja, a vrijednost ovog mladog braniča procjenjuje se na 3 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Torrente bi sredinom tjedna trebao stići u Zagreb na liječnički pregled i nakon potpisati za Dinamo, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.