Dinamo favorit za polufinale Kupa, Rijeka želi prekinuti neugodan niz

Foto: fah

Nogometaši Dinama i Rijeke danas od 17 sati na Rujevici bore se za polufinale Kupa Hrvatske. Utakmicu su trebali odigrati 3. prosinca, ali je odgođena zbog Dinamovih obaveza u Ligi prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo i Rijeka odigrali su ove sezone tri utakmice, Modri su slavili u sve tri (1:0, 5:0, 3:0), a Riječani nisu zabili nijedan pogodak.

– Ne obaziremo se na protivnika i na njihovu ekipu, gledamo na to da mi budemo na maksimalnom nivou. Očekivanja su prolazak u polufinale, a znamo da je na Rujevici uvijek teško. Dobra je atmosfera i teško je igrati. Ipak, pokazali smo u zadnjoj utakmici da možemo igrati protiv Rijeke, rekao je u najavi susreta Nenad Bjelica, trener Dinama. Atiemwen, Ademi i Kulenović nisu na raspolaganju Bjelici, a nema ni Marina i Ivanušeca.

I trener Rijeke Simon Rožman ima određenih problema s ozljedama, utakmicu propuštaju Prskalo, Capan, Pavičić i Galović dok je upitan nastup Acostyja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Nakon slabijeg izdanja u subotu, čeka nas novi izazov i da se predstavimo u boljem izdanju. Dinamo je favorit, ali Kup je jedna utakmica, posebno natjecanje koje nudi iznenađenje. Uvjeren sam u pravu podršku s tribina jer to nam puno znači. Ako budemo disali kao jedan, sve je moguće, rekao je Rožman u najavi utakmice protiv Dinama.

U polufinalu su već Osijek, Slaven Belupo i Lokomotiva. Već se znaju i parovi – bolji iz susreta Rijeke i Dinama ide na Osijek, a Slaven će igrati protiv Lokomotive. Polufinalni susreti su na rasporedu 12. veljače, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.