Dinamo još jednom lijepom gestom odao priznanje Ademiju

Zagreb, 19.3.2023 - Utakmica 26. kola HNL-a Dinamo - Rijeka na stadionu Maksimir. Na slici Mirko Barišić i Arijan Ademi kojem je ovo oproštajna utakmica. Foto Hina/ Dario GRZELJ/ dag

GNK Dinamo još jednom lijepom gestom odlučio je odati počast svom donedavnom kapetanu Arijanu Ademiju koji je nakon 13 godina u modrom dresu napustio Maksimir i karijeru nastavlja u Kini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U znak zahvalnosti hrvatski prvak odlučio je privremeno umiroviti Ademijevu “peticu”, broj koji je kapetan Modrih nosio u Dinamu.

– Svjesni smo da je u nogometu dosta nezahvalno umiroviti jedan broj. Gledajući povijest Dinama i koje su sve legende igrale za naš klub i pritom ostavile veliki trag, GNK Dinamo odlučio je da neće umiroviti niti jedan broj iz poštovanja prema svim velikanima koji su nastupali za naš klub. Ipak, klub je istodobno donio odluku da će broj pet biti povučen iz upotrebe u plavoj svlačionici sve dok se Arijan Ademi ne odluči prestati aktivno baviti nogometom, odnosno dok ne zaključi svoju igračku karijeru. Do tog trenutka Dinamov broj pet bit će isključivo rezerviran samo za njega, stoji među ostalim u priopćenju Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.