Dinamo nakon drame penala u osmini finala Lige prvaka mladih!

Foto: fah

Mlada momčad zagrebačkog Dinama izborila je plasman u osminu finala juniorske Lige prvaka nakon što je u play-offu u Kijevu odnio pobjedu protiv svog imenjaka sa 4-3 boljim izvođenjem jedanaesteraca nakon što je utakmica završila bez golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sjajan je prilikom izvođenja jedanaesteraca bio vratar Dinama Renato Josipović s dvije fantastične obrane. U prvoj seriji je zaustavio udarac Nadolskog, a u petoj seriji i Vološinu.

“Vrhunski je doživljaj, ovo je lijepo doživjeti. Zadovoljan sam što smo pobijedili, dali smo sve od sebe. Dynamo je jedna jako moćna ekipa, respektirali su oni nas kao i mi njih. Imaju trojac napadački vrhunski. Borili smo se do kraja i došli do tih penala. Sva sreća, pobijedili smo, jako sam sretan zbog toga. Ali ovo što sam obranio dva penala, to nije moja zasluga već zasluga cijele ekipe”, izjavio je nakon utakmice vratar Renato Josipović.

Ždrijeb osmine finala je 14. veljače, a Dinamo će igrati protiv jednog od sedam pobjednika skupina prvog kruga (Real Madrid, Bayern Munchen, Juventus, Liverpool, Inter, Benfica, Ajax).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.