Dinamo nesretno poražen od Olympiacosa 0:1

Zagreb, 20.10.2015 - Utakmica 3. kola skupine F nogometne Lige prvaka izmeðu Dinama i Olympiakosa na stadionu u Maksimiru. Na slici Josip Pivariæ. foto HINA/ Damir SENÈAR /ds

U susretu trećeg kola F skupine nogometne Lige prvaka Dinamo je na stadionu Maksimir pred 13,600 gledatelja izgubio od Olympiacosa 0-1 i pokvario izglede za plasman u drugi krug natjecanja, ali i za osvajanje treće pozicije koja vodi u Euriopsku ligu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pogodak odluke postigao je Ideye Brown u 79. minuti. Dinamo je veći dio utakmice bio bolji, a ‘modri’ su dva puta uzdrmali okvir suparničkog gola. U 52. minuti je Domagoj Antolić pogodio vratnicu, a isto je 13 minuta prije kraja susreta učinio i Marko Rog. Dinamo je do večerašnjeg ogleda upisao samo jedan poraz u zadnjih 48 utakmica.

Dinamo je nezasluženo i nesretno poražen od grčkog prvaka, kojeg su “plavi” nadigrali, pogodili dvije vratnice, no pobjeda je otišla sretnijoj momčadi.

Trener Olympiacosa Marco Silva nije želio komentirati suđenje, igrač Olympiacosa provocirao kapom Crvene zvezde

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nisam vidio penal u sudačkoj nadoknadi, nisam bio u poziciji da to vidim. Sudac donosi odluke i njegova je zadnja. Što se tiče Dinama, i prije utakmice sam rekao da je to odlična momčad. Ekipa koja pobjedi Arsenal zaslužuje respekt”, kazao Marco Silva.
U trećoj minuti sudačke nadoknade Machado je iz slobodnog udarca pogađa živi zid, a nakon kornera Milivojević je igrao rukom u šesnaestercu gostiju, no talijanski sudac je umjesto kaznenog udarca odsvirao kraj utakmice.

A nakon susreta u “mix zoni” stadiona došlo je do incidenta, jer je igrač Olympiacosa Luka Milivojević nosio kapu Crvene zvezde i tako je davao izjave, objavili su hrvatski internetski portali.

Dinamov šef sigurnosti Krešimir Antolić upozorio ga je da skine kapu, jer je to provakcija, ali Milivojević je to odbio. Delegat utakmice to je zabilježio, a i policija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.