Dinamo odigrao utakmicu protiv navijača: Predstavljeni novi dresovi za novu sezonu!

Foto: Gnk Dinamo

Zagrebački Dinamo odigrao je utakmicu s navijačima, tom prigodom modri su predstavili novu kolekciju dresova za novu sezonu. Naime, hrvatski prvak u novu sezonu kreće već u utorak 12. srpnja kada u Skoplju protiv Vardara igra utakmicu pretkola Lige prvaka. I ove godine imperativ Dinama je najmanje jesen u Europi, dakle plasman u Ligu prvaka ili u Europsku ligu. Naravno, puno će ambicije Dinama ovisiti o razvoju događaja s Markom Pjacom, koji je vrlo blizu odlaska u Milan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Revijalna utakmica između Dinamovih prvotimaca i navijača odigrana je terenu ispod južne tribine stadiona u Maksimiru. Kako se radilo o prijateljskoj utakmici, igranoj po velikoj vrućini, tako je rezultat bio u drugom planu.

Kapetan zagrebačkih modrih, Domagoj Antolić, pohvalio je novi dres Dinama te je rekao kako su dresovi udobni i da će u njima biti lijepo igrati. No, ipak je nedvosmisleno potvrdio da su mu plavi dresovi, kao Dinamovcu, puno ljepši od rezervnih žutih dresova. “Uvijek me ljudi pitaju koji je meni dres ljepši, a moj odgovor je uvijek isti. Rezervni dresovi koji su ove godine žuti znali su biti zlatni i narančasti, lijepi su i atraktivni, ali meni je kao kapetanu Dinama i Zagrepčaninu uvijek najljepši plavi dres mog kluba. Vjerujem da ćemo odigrati još jednu kvalitetnu i uspješnu sezonu”, rekao je Antolić.

U ime navijači Dinama, koji su igrali protiv prvotimaca svog najdražeg kluba, govorio je Držislav Krasić. “Teško mi je opisati kako se osjećam nakon što sam odigrao utakmicu s igračima Dinama na Maksimiru, cijeli život idem na utakmice na Maksimir, obožavam Dinamo, svake godine kupim godišnju kartu, tako da mi je ovo što sam danas doživio nešto što nikad neću zaboraviti”, izjavio je Krasić, koji je poželio puno sreće igračima u novoj sezoni, kao i cijeloj momčadi Dinama. “Siguran sam da ćemo se kao i godinama unazad puno puta zajedno veseliti.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.