Dinamo predstavio Perkovića: Veliki iskorak u karijeri

Foto: GNK Dinamo

Dinamov obrambeni red od ovoga je tjedna čvršći za devetnaestogodišnjeg braniča Maura Perkovića. Donedavni stoper Istre 1961 postao je novi igrač Dinama i očekuje se da će osnažiti momčad trenera Ante Čačića na lijevoj strani defenzivnog reda, predstavio je klub novog igrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Perković je došao na posudbu s obaveznim otkupom.

– Jako se veselim i smatram da je ovo veliki iskorak u mojoj karijeri. Dinamo je momčad u kojoj mogu samo napredovati i s vremenom, nadam se, ostvariti svoj puni potencijal, rekao je Perković, koji je nastupao za hrvatsku U-19 reprezentaciju, a prošle je godine priključen i U-21 nacionalnoj momčadi.

– Ciljevi su jasni, ove sezone želim s Dinamom osvojiti dvostruku krunu, dakle obraniti naslov prvaka te osvojiti titulu u Kupu. A zatim i još veće stvari, nadam se da ćemo se sljedeće sezone plasirati u Ligu prvaka i ondje učiniti velike stvari, jer Dinamo je prethodnih godina pokazao da je itekako sposoban za to.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.