Dinamo saznao protivnika u 3. kolu kvalifikacija za Ligu prvaka: Mogući suparnik hrvatskog prvaka Astana ili Midtjylland

Foto: Twitter

Nogometaši hrvatskog prvaka Dinama za mogućeg suparnika u 3. kolu kvalifikacija Lige prvaka dobili su pobjednika dvoboja 2. kola u kojem se sastaju kazahstanski prvak Astana i danski prvak Midtjylland, odlučeno je ždrijebom u sjedištu Europskog nogometnog saveza u Nyonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo za plasman u 3. kolo kvalifikacija mora pobijediti prvaka Izraela Haopel Beer-Shevu. Prvi dvoboj je na rasporedu u utorak na Maksimiru, s početkom u 20 sati, a uzvrat će biti odigran 31. srpnja (19 sati).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ždrijebom je odlučeno da će Dinamo u prvoj utakmici 3. kola kvalifikacija gostovati u Kazahstanu ili Danskoj, a u uzvratu biti domaćin. Prve utakmice 3. kola kvalifikacija za Ligu prvaka na rasporedu su 7. i 8. kolovoza, a uzvrati će biti odigrani 14. kolovoza.

Ne uspije li proći Haopel, Dinamo će se preseliti u 3. kolo kvalifikacija za Europsku ligu, a mogućeg suparnika će također doznati danas.

Kvalifikacije LP, 3. kolo – Put prvaka:

Celtic (Ško) – Rosenborg (Nor) – AEK Atena (Grč)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Salzburg (Aut) – Škendija (Mak) – Sheriff (Mol)

Crvena zvezda (Srb) / Suduva (Lit) – Legia Varšava (Polj) / Spartak Trnava (Slk)

Kukes (Alb) / Qarabag (Aze) – BATE Borisov (Bje) / HJK Helsinki (Fin)

Astana (Kaz) / Midtjylland (Dan) – DINAMO ZAGREB (HRV) / Hapoel Beer-Sheva (Izr)

CFR Cluj (Rum) / Malmo (Šve) – Ludogorets Razgrad (Bug) / Vidi (Mađ)

Kvalifikacije LP, 3. kolo – Ligaški put:

Standard Liege (Bel) – Ajax (Niz) / Sturm Graz (Aut)

Benfica (Por) – Fenerbahče (Tur)

PAOK (Grč) / Basel (Švi) – Spartak Moskva (Rus)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.