Dinamo se nakon ispadanja iz Lige prvaka ne bavi samo rasprodajom, stižu i pojačanja…

Foto: Snimka zaslona

Dinamo se nakon odlaska Nenada Bjelice, a pogotovo nakon ispadanja iz Lige prvaka od Ferencvarosa, ne bavi samo rasprodajom. Tu i tamo se kroz medije najavljuje dolazak pojačanja, pa bi redove hrvatskog prvaka mogao pojačati danski branič Lauritsen. Zna se i cijena – 1.6 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Danski se branič u srijedu nije pojavio na treningu svog Norrkopinga, prema pisanju tamošnjih medija igrač se zaputio prema glavnom gradu Hrvatske kako bi do kraja tjedna potpisao za Dinamo četverogodišnji ugovor.

Radi se o danskom stoperu, Rasmusu Lauritsenu, koji ima 24 godine, Dinamo i Norrköping uspjeli su se dogovoriti, kako smo već spomenuli hrvatski prvak bi za spomenuto pojačanje trebao platiti 1.6 milijuna eura, a kako Zoran Mamić, nakon što se olako riješio Dilavera, traži stopera tako bi ga mogao naći u Lauritsenu.

”Još u ponedjeljak se činilo kako će danski nogometaš put Zagreba, no u utorak je sve izgledalo drugačije, Dinamo i Norrkoping još jučer nisu uspjeli sve dogovoriti. Već danas je sve bilo drugačije, obje strane su pronašle zajednički jezik i Lauritsen je već na putu prema Zagrebu. Švedski mediji navode kako Lauritsena nije u srijedu bilo na treningu Norrkopinga, već kako se zaputio na liječnički pregled u Hrvatsku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo će se u četvrtak ‘baviti’ Florom Tallin, pa bi danski nogometaš liječničke preglede mogao odraditi tek u petak kada bi i cijela priča oko njegovog transfera u Dinamo trebala biti zgotovljena. Rasmus Lauritsen ove je sezone u 22 prvenstvena nastupa zabio šest golova, još pet puta i asistirao. Tržišna cijena iznosi mu 1,2 milijuna eura, no Dinamo će ga platiti oko 1,6 milijuna eura”, piše portal 24 sata.  S Dinamom će Danac potpisati ugovor na četiri godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.