Dinamo se oprostio od Gvardiola, on poručio: ‘Vratit ću se’

Foto: fah

Dinamo se nakon pobjede nad Šibenikom oprostio od Joška Gvardiola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Sa završetkom natjecateljske sezone stigao je i trenutak kad se pozdravljamo s našim dragim i sjajnim Joškom Gvardiolom koji će karijeru nastaviti u njemačkom klubu RB Leipzig. Za uspomenu na Dinamo Joško je od kluba dobio uokvireni dres koji mu je predao glavni trener Damir Krznar. Joško, sretno u nastavku karijere! Mi te čekamo!” poručili su iz Dinama.

Gvardiol je odgovorio porukom na Instagramu gdje je zahvalio svima s kojima je radio u Dinamu.

“Danas je dan kad se opraštam od svog Dinama. Proveo sam u klubu preko 10 godina, više od pola svog života i nosit ću Dinamo sa sobom u mislima i srcu gdje god će me život i moj nogometni put voditi. Hvala svakom treneru, doktoru, fizioterapeutu s kojima sam radio od 2010. godine. Hvala svim ljudima u nogometnoj školi i u klubu koji su me usmjeravali, učili me i bili mi podrška. Doživio sam kroz školu i prvu momčad Dinama puno uspjeha i lijepih trenutaka i to je neizbrisivo. Svaki mladi igrač mogao bi samo poželjeti takav početak karijere. Zahvalan sam na tome što sam iznimno rano dobio priliku igrati na prestižnoj nogometnoj sceni s Dinamom i što sam dio sjajne momčadi koja je ispisala povijest kluba. Svojim suigračima i prijateljima i cijelom stožeru želim jednako uspješnu iduću sezonu, dečki, pravi ste, prava ste momčad, to je vaša snaga. Svaki je rastanak težak, ali siguran sam da ću se vratiti jednog dana. Zauvijek ću biti navijač Dinama i njegovi će uspjesi biti i moji uspjesi!” napisao je Gvardiol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.