Dinamo slavio u prijateljskoj utakmici protiv Osijeka: Jovićević zadovoljan sa svojom momčadi

Foto: fah

Dinamo i Osijek odigrali su prijateljsku utakmicu na Maksimiru, u kojoj su Modri slavili 2:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do gola je Dinamo došao u 20. minuti u akciji koju je dojmljivim potezom pokrenuo Amer Gojak, kad se izborio za udarac, vratar Ivica Ivušić odbio loptu, a na nju natrčao Sandro Kulenović i zakucao u mrežu.

U 78. minuti Julardžija je povukao napad, proigrao Karricu na lijevoj strani, a mladi maksimirski krilni napadač jednako efektnom fintom primio loptu, prošao suparničkog igrača i snažno zakucao pod samu gredu.

U idućoj je minuti Petar Bočkaj projurio desnom stranom, zavrnuo u sredinu, a Josip Špoljarić skrenuo u mrežu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Prvi dojmovi su jako dobri, jer, iako utakmica nije imala natjecateljski naboj, ona je izgledala poput prvenstvene jer je bilo puno duela, trke i ozbiljnosti u igri i njihova je generalka za Kup to pokazala, a nama ostaju još dva tjedna, ali ukupno je bilo puno dobrih stvari u mojoj momčadi”, rekao je trener Dinama Igor Jovićević.

“Moram pohvaliti Osijek koji je izgledao jako dobro. Imali smo u planu odigrati 70. minuta u najjačem sastavu, a onda pružiti priliku mlađim igračima koji su opravdali moje povjerenje. Ima još puno posla, ali siguran sam da ćemo iz dana u dan rasti kao momčad. Pristup je bio dobar što je još važnije od samog rezutata”, zaključio je, prenose Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.