Dinamo svoj put u Ligi prvaka otvara na Maksimiru protiv Atalante

Foto: fah

Hrvatski nogometni prvak Dinamo svoj sedmi nastup u Ligi prvaka otvorit će 18. rujna na stadionu Maksimir protiv Atalante.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 2. kolu “modri” će 1. listopada gostovati na stadionu Etihad protiv engleskog prvaka Manchester Cityja.

Slijedi dvostruki program protiv Šahtara. U 3. kolu Dinamo 22. listopada gostuje u Harkovu, a uzvrat je 6. studenog u Zagrebu.

U petom kolu, 26. studenog Dinamo će gostovati u Milanu na stadionu San Siro gdje će Atalanta igrati jer se njezin stadion renovira, a u posljednjem kolu 11. prosinca na Maksimir dolazi engleski prvak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U dosadašnjih šest nastupa u Ligi prvaka Dinamo nijednom nije prošao u nokaut fazu. U 36 odigranih utakmica Dinamo je ostvario četiri pobjede, pet remija i 27 poraza uz gol-razliku 22-82.

RASPORED

1. kolo, srijeda, 18. rujna:
DINAMO – Atalanta
Šahtar – Manchester City

Tekst se nastavlja ispod oglasa

2. kolo, utorak, 1. listopada:
Manchester City – DINAMO
Atalanta – Šahtar

3. kolo, utorak, 22. listopada:
Šahtar – DINAMO
Manchester City – Atalanta

4. kolo, srijeda, 6. studenoga:
DINAMO – Šahtar
Atalanta – Manchester City

Tekst se nastavlja ispod oglasa

5. kolo, utorak, 26. studenoga:
Atalanta – DINAMO
Manchester City – Šahtar

6. kolo, srijeda, 11. prosinca:
DINAMO – Manchester City
Šahtar – Atalanta

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.