Dinamo unatoč vremenu počeo pripreme: Petev vjeruje da će Soudani ostati!

Foto: fah

Dinamo je i službeno započeo pripreme za drugi dio prvenstvene sezone, no trener Ivajlo Petev danas na raspolaganju nije imao reprezentativce (Livaković, Antolić, Pivarić, Šitum, Henriquez, Fernandes, Soudani), te Sigalija koji će se zbog problema s avionskim letovima priključiti sutra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Tražimo pojačanja,, ali kao što znate prijelazni rok još drug traje, tako da je sve moguće. Ne mogu vam reći na kojoj poziciji tražimo igrače, sve ćete saznati kada se te stvari realiziraju” poručio je Ivajlo Petev, pa nastavio:

“Reprezentacije? Tako je, kako je. Moramo prihvatiti činjenicu da su nam igrači u reprezentacijama, svakom je čast predstavljati svoju zemlju. Meni je najvažnije samo da se svi vrate zdravi.”

Vrijeme im ne smeta. “Drugih opcija nemamo, na vrijeme ne možemo utjecati. Radit ćemo prema zacrtanom planu. Moramo odraditi dobre pripreme, svaki dan raditi na visokoj razini. Mlada smo momčad i imamo velik potencijal, ali jedino mjerilo je teren”, kaže Petev.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Vjerujem da će se vratiti i biti nam na raspolaganju do kraja sezone. Djelovao je jako sretno nakon posljednje pobjede nad Hajdukom, nekako imam dojam da će ostati u Dinamu”, kaže o Soudaniju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.