Dinamo uoči 110. rođendana s ponosom predstavio retro kolekciju

Foto; fah

U dojmljivoj i bogatoj Dinamovoj povijesti zlatna prašina katkad krije brojne zanimljive priče. Uoči obilježavanja 110. obljetnice osnutka purgerskog kluba u ponedjeljak 26. travnja, Dinamo se odlučio upustiti u svojevrsnu emotivnu i vizualnu avanturu kroz vremeplov kojim bismo ponovno osjetili dašak nekih starih vremena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

GNK Dinamo pokreće kampanju u kojoj će kreirati i predstaviti replike retro dresova koji, bilo u estetskom smislu ili samoj važnosti u konkretnom trenutku, imaju značajno mjesto u klupskoj povijesti.

U sljedećih godinu i pol dana klub će predstaviti pet retro kolekcija koje su izabrane kombinirajući nekoliko kriterija poput povijesnog značenja, sportskih rezultata, bitnih događaja i atraktivnosti dizajna. Kampanja naziva ”DINAMO CLASSICS” kreće upravo na 110. rođendan kluba uz zanimljiv dres iz 1911. godine.

Posebnost ove kampanje leži u tome što će Dinamo, nakon predstavljanja petog dresa predviđenog za ljeto 2022. godine, seriju nastaviti u interakciji s navijačima! Klub će kroz anketu omogućiti navijačima da svojim glasovima izaberu retro dres i odrede redoslijed u nastavku retro niza kroz odabir nekoliko mogućih opcija. Dres s najviše dobivenih glasova bio bi prvi sljedeći u nizu ove kolekcije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Retro kolekcija bit će predstavljena u periodu proljeće, ljeto i zima 2021. godine te proljeće i ljeto 2022. godine. Svaki će dres iz kolekcije biti identična replika najvažnijih i najljepših dresova iz bogate Dinamove povijesti. Redoslijed dresova u nastavku serije te nakon pet navedenih klupskih serija određivali bi navijači glasovanjem između nekoliko ponuđenih kombinacija.

Slike možete pogledati OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.