Dinamo uvjerljiv, gol povratnika Pjace

Foto fah

U prijateljskom susretu odigranom na maksimirskom stadionu pred dvije tisuće gledatelja hrvatski nogometni prvak Dinamo je svladao Vardar iz Skoplja s 3:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od početka je Dinamo bio dominantan u odnosu na prvoligaša Sjeverne Makedonije, a nakon nekoliko propuštenih prilika golove je Dinamo postigao krajem prvog poluvremena.

Prvo je suparničku mrežu zatresao Sandro Kulenović u 37. minuti, dok je u nadoknadi prvog dijela za 2:0 pogodio Marko Pjaca, hrvatski reprezentativac koji se ovog ljeta vratio u Dinamo, došavši iz Rijeke gdje je igrao prošle sezone.

Trener Dinama Sergej Jakirović koristio je dvije posve različite momčadi u dva poluvremena. Dinamo je dominirao i u nastavku ogleda, a sve je začinjeno novim golom u 85. minuti. Nakon kornera, na drugoj vratnici, sam je ostao novi Dinamov igrač Raul Torrente koji je glavom pogodio za konačnih 3:0 postigavši svoj prvijenac za Modre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon Vardara Modre očekuju još dva pripremna ogleda protiv Šahtara, 26. i 27. srpnja na Maksimiru, a obje utakmice počinju u 19 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.