Dinamo uvjerljivo slavio protiv Slaven Belupa

Foto: fah

U susretu 2. kola Prve HNL Dinamo je u Koprivnici pobijedio Slaven Belupo sa 5-1, premda je domaćin poveo već u prvoj minuti susreta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Premda je već u prvoj minuti gubio sa 0-1, hrvatski prvak je u nastavku deklasirao Slaven Belupo postigavši pet golova. No, pobjeda Dinama je mogla biti i uvjerljivija.

Mišić je u 32. sekundi neopreznim startom oborio Caimacova i sudac Patrik Kolarić je pokazao na bijelu točku. Udarac je izveo Mario Marina, Dominik Livaković je obranio, ali je Marina pospremio odbijanac za vodstvo domaćina.

Dinamo je u razmaku od sedme do 19. minute zabio tri gola i usmjerio utakmicu na svoju stranu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izjednačio je Martin Baturina u sedmoj minuti nakon što je Drmić lijepo prebacio obranu Slavena. Desetka “modrih” je lažnjakom prevario Marinu i pogodio suprotni kut. Pogodak je isprva poništen zbog zaleđa, ali je VAR utvrdio da je Baturina bio u dozvoljenoj poziciji. Dinamo je okrenuo rezultat u 15. minuti, Menalo je ubacio s desne strane, a Mislav Oršić glavom pogodio za 2-1. Četiri minute kasnije među strijelce se upisao i Drmić.

U 73. minuti je Mišić pogodio za 4-1, a konačnih 5-1 postavio je Špikić u 90. minuti. U drugom poluvremenu vratnicu je pogodio i Oršić. U nedjelju se još sastaju Lokomotiva i Osijek, dok je susret Hajduk – Rijeka odgođen.

Na ljestvici vodi Dinamo sa šest bodova iz dvije utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.