Dinamo želi i u Kupu pobjedu nad Slavenom

Samo četiri dana nakon prvenstvenog okršaja, nogometaši Slaven Belupa i Dinama ponovo će igrati, ali ovoga puta u Hrvatskom kupu. ‘Modri’ se u Koprivnicu vraćaju ohrabreni uvjerljivom 6-1 pobjedom proteklog vikenda, a ‘farmaceuti’ će u prvoj polufinalnoj utakmici htjeti izbjeći novi debakl.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Slavena Elvis Scoria najavio je kazne za igrače zbog kasnonoćnog provoda na tamburama nakon poraza.

– Takve stvari se neće događati, ni tolerirati. Dinamo je favorit, a nama je prvenstvo u prvom planu, moramo dobro odigrati – rekao je Scoria.

S druge strane Zoran Mamić s Dinamom želi otići do kraja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Naš cilj je osvajanje Kupa. Moramo biti i bolji nego u subotu. U obrani ćemo malo taktizirati jer nemamo dovoljno braniča – izjavio je Zoki Mamić.

U drugoj polufinalnoj utakmici igraju Osijek i Rijeka u Gradskom vrtu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.