Dinamov Benković među 10 najboljih mladih braniča na svijetu!

Foto: snimka zaslona

Nakon štio je Adrian Šemper smješten o među 10 najboljih mladih vratara, sada je došao red na 10 najboljih mladih braniča i na tom popisu je igrač Dinama Filip Benković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Benković je u prvu momčad Dinama ušao prošle sezone i sada je već praktički standardan. Iako fizički nije najjači, ovaj 19-godišnjak je već zapeo za oko mnogim europskim klubovima, poput Fiorentine. Njegov ugovor s hrvatskim prvakom ističe tek 2020. godine, ali sumnjamo da će ga odraditi do kraja”, napisao je Mirror ispod fotografije Dinamovog igrača.

Evo kojih se deset našlo na popisu:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Reece Oxford 17, Engleska, West Ham United

Federico Dimarco 18, Italija, Inter

Kleber 18, Brazil, Flamengo

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Filip Benković 19, Hrvatska, Dinamo Zagreb

Jorge Mere 19, Španjolska, Sporting Gijon

Cesar Montes 19, Meksiko, Monterey

Joe Gomez 19, Engleska, Liverpool

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ben Chilwell 19, Engleska, Leicester

Chidozie Awaziem 19, Nigerija, Porto

Jesus Vallejo 19, Španjolska, Real Madrid – posudba u Eintrachtu

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.